mala dorada za genijalan život / Dirljiva reakcija roditelja: muž prepravio ženi tetovažu kako bi podržali transrodnog sina

Image
Foto: Facebook: Steve Peace Tattoos

Kako bi podržali sina koji je objavio da je transrodan, otac Steve je svojoj suprugi prepravio tetovažu na ruci te djevojčicu transformirao u dječaka

16.12.2015.
16:50
Facebook: Steve Peace Tattoos
VOYO logo

Steve i Lindsay su na poseban način iskazali ljubav prema svojoj djeci. Naime, Steve, koji je inače tattoo majstor, tetovirao je svojoj ženi Lindsay na ruku njihovih troje djece. To je bilo prije deset godina. No, njihov najstari sin, 15-godišnji Ace, nedavno se outovao kao transrodna osoba. 

Kako bi podržali sina, Steve je svojoj suprugi prepravio tetovažu na ruci te djevojčicu transformirao u dječaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roditelji su objavili fotke tetovaža na Facebooku i podijelili svoju obiteljsku priču, koja je zatim zagrijala srca diljem svijeta.

"Ovo je tetovaža moje supruge. Ima mini portrete naše djece koji su stari oko 10 godina i svi trebaju malu doradu. Kad nam je naš najstariji sin Ace rekao da je transrodan, trebali smo malo obnoviti tetovažu kako bismo do kraja pokazali tko je on u svom novom, genijalnom životu", napisao je tata na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo