nono prijateljstvo / Divna priča s otoka Oliba! Dječak je cijelo ljeto dočekivao trajekt pa ga je kapetan pozvao da posjeti brod

Bilo je tu i poklona dječak je na brod stigao sa crtežem trajekta, a i posada mu je pripremila iznenađenje, ali i pismo kao potvrdu novog prijateljstva

12.8.2022.
21:45
VOYO logo

Da ljeto piše divne uspomene i stvara neraskidiva prijateljstva govori i priča s otoka Oliba!

4-godišnji dječak je tijekom cijelog ljeta zajedno s prijateljima na rivi dočekivao trajekt Jadrolinije dva puta na dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takvom dočeku nije mogao odoljeti kapetan broda Lastovo, koji je najveseliju družinu, odlučio nagraditi i pozvati na zapovjedni most!

Sreći nije bilo kraja kada je dječak shvatio da može pritisnuti brodsku sirenu, prepričava nam kapetan Igor Bačić koji je zajedno s kapom Deanom Koludrovićem svojim potezom oduševio cijelu Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je tu i poklona dječak je na brod stigao sa crtežem trajekta, a i posada mu je pripremila iznenađenje, ali i pismo kao potvrdu novog prijateljstva.

"To je jedan dječak koji je stvarno svaki dan dolazio u pratnji mame, oca, psa i ostale dječice, pozdravljao brod, svima njima je to velika atrakcija kad brod uplovljava u luku jer su to mali otoci. Upravitelj stroja, čovjek velikog srca, pozvao je dječaka da dođe na most, sljedećeg dana je uslijedio posjet, zajedno s roditeljima, fotografiranje, dali smo da proba kormilo. Vjerujem da bi bilo tko od mojih kolega da ovako uoči dječaka koji svaki dan maše uzvratili sa zvukom sirene", ispričao je zapovjednik broda Lastovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo