bešćutni roditelj / Dječak prosio za bolesnog oca, on pobjegao s novom ženom i uzeo novac!

Ova priča seže u 2011. godinu kada su novinari otkrili dječaka kako prosi ispred željezničkog kolodvora u Zhengzhou

19.8.2015.
8:03
VOYO logo

Jedanaestogodišnji kineski dječak Wang Menghao iz grada Zhengzhoua na ulicama je počeo prositi kada je imao samo šest godina i sve to kako bi skupio dovoljno novca da svom bolesnom ocu plati liječenje.

U nedavnom intervjuu je otkrio kako ga je otac napustio nakon što je ukrao sav novac koji su njegovom sinu darovali plemeniti ljudi, javlja Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova priča seže u 2011. godinu kada su novinari otkrili dječaka kako prosi ispred željezničkog kolodvora u Zhengzhou. Ubrzo se doznalo kako je skupljao novce za svog bolesnog oca koji je bio prikovan za krevet u derutnoj kućici, u obližnjem gradu Zhumadianu.

Otac Wang Lidong rekao je novinarima da je u prometnoj nesreći 2009. pretrpio teške ozljede te da od tada nije sposoban za rad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo nakon toga je cijela Kina doznala za priču te iz solidarnosti počela pomagati obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javnost se zato i zgrozila nakon što su novinari nedavno posjetili dječaka i otkrili kako živi u velikom siromaštvu. 

Njegov otac našao si je novu suprugu s kojom se nakratko bio i vratio, no samo kako bi dječaka ostavili baki i djedu na brigu. Sav novac od donacija i pomoći također je nestao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj mi je otac rekao da me vodi na igranje u Zhengzhou. Kada smo stigli tamo rekao mi je da prosim i da će mi tim novcem kupiti hranu i igračke. Danas mi je krivo što sam prosio za njega. Trebao sam ići u školu, a izgubio sam godinu dana života', rekao je dječak sa suzama u očima i dodao: 'Moji su roditelji mafija, donijeli su grozne stvari u moje djetinjstvo koje nikada neću zaboraviti", izjavio je dječak.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo