posjetili smo bolesnu djevojčicu / Djed Božićnjak posjetio je 14-godišnju Paolu iz Osijeka i poklonio joj laptop!

Posjetio je Djed Božićnjak i 14-godišnju Osječanku Paolu. Djevojčica boluje od Prader Willy sindroma, genetskog poremećaja zbog kojeg osjeća neprestanu glad. Bolest ju je nekako prikovala za kuću, pa je od Djedice zaželjela laptop, kako bi se s prijateljima barem mogla dopisivati. Njezina želja, Djedu je zapovijed. Laptop je stigao na njezinu adresu, baš dan uoči Božića

24.12.2015.
18:25
VOYO logo

Sjeli smo u auto i došli skroz u Baranju, u mjesto Čeminac. Naime, u našu redakciju je došlo pismo od Paole koja kaže - moja želja je da mi pod bor doneseš kompjuter jer moja mama nema novaca. Rečeno, učinjeno! 

Njezino ime je Paola Tkalčević. Ima 14 godina i odlična je učenica. Štoviše, sve razrede završila je, kako kaže, s 5.0. A zahvaljujući daru iz Peveca - znanje će sada biti još veće! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, za razliku od svojih vršnjaka koji će se ovih blagdana gostiti kolačima i čokoladama, ona će se morati zadovoljiti samo voćem i povrćem.

"Paola ima Prader willy sindrom, to je genetski poremećaj koji pogađa jako malo djece, u hrvatskoj dvadeset, ona ide u osijek u školu, vozim ju svaki dan, dobro napreduje. jedino taj sindrom ali s tim smo se pomirili, bitno da je ona vedra i vesela svaki dan", kazala je Zdenka Tkalčević, majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubavni problemi ove tinejdžerice za mamu Zdenku mačji su kašalj. Paola je njezina briga, ali i veselje. Baš kao i bakino zlato.

Baka kao baka, iz trgovine se ne vraća bez omiljenih Paolinih žvaka. Dok imaju jedna drugu, sve je lakše. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umiljata, tiha i povučena. Baš takva je ova dobra djevojčica koja živi sama s majkom. Ona traži malo, a daje puno. I baš zato, njezini blagdani bit će onakvi kakvi i trebaju biti. Čarobni i s osmijehom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo