spreman na novi život / Djevac dobio bionički penis, sada želi pronaći djevojku s kojom bi isprobao čari seksa

Liječnici sa Sveučilišnog koledža u Londonu još su prije tri godine počeli s izradom bioničkog penisa uzimajući dijelove kože i sala s ruke ovog 43-godišnjaka, a nakon što je prošao stotinu operacija u posljednjoj mu je ugrađen novi penis

24.8.2015.
11:45
VOYO logo

Mohammed Abad iz Edinburgha je dobio bionički penis od 20 centimetara koji radi tako da se erekcija postiže pritiskom gumba kraj testisa. Sada želi pronaći djevojku s kojom bi isprobao novi penis.

Liječnici sa Sveučilišnog koledža u Londonu još su prije tri godine počeli s izradom bioničkog penisa uzimajući dijelove kože i sala s njegove ruke, a nakon što je prošao stotinu operacija, ovom 43-godišnjaku je u posljednjoj ugrađen novi penis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarac je za The Sun objasnio kako ta naprava radi. Pritiskom na gumb cjevčice u penisu brzo se napune tekućinom koja se nalazi u malenom spremniku u njegovu trbuhu. Nakon što je gotov, pritiskom na drugi gumb tekućina se vraća u spremnik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Abad je još kao 6-godišnjak pretrpio strašne ozljede genitalija i bedara nakon što je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći u kojoj ga je auto vukao skoro 200 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo