'SUSTAV JE ŽIV' / Do kave ili hrane jednim klikom na mobitelu: Ovo je novi izum hrvatskih stručnjaka

Jednim klikom do brze narudžbe, pića, ali i jela

29.5.2020.
11:22
VOYO logo

Jednim klikom do brze narudžbe, pića, ali i jela - ideja je hrvatske obrtničke komore. Aplikacija bez aplikacije, kako je nazivaju - iako u povojima, osmišljena je da bi se u vremenima koronavirusa smanjio fizički kontakt, ali i vrijeme čekanja narudžbe. Sve se odvija preko mobitela. 

"Ovo će značiti ubrzanje, bolju uslugu, znači digitalizaciju jednog novog doba i značit će jednu novu, brzu uslugu za kolege ugostitelje", kazao je predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri mjeseca - potpuno besplatno

Za koje je, u ovom probnom razdoblju - ova mogućnost tri mjeseca potpuno besplatna. Digitalnu uslugu može personalizirati svaki ugostitelj fotografijama vlastite ponude, a gost može naglasiti voli li, primjerice, bezglutensku prehranu i ima li nekakvih alergija.

Reakcije građana su različite. "Ok mi je to, super ideja i svaka čast", kazala je Zagrepčanka Tihana. Neki, pak, smatraju da je stari način bio bolji i prirodniji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sustav je živ, radi i svakodnevno se nadograđuje. Slušamo želje potencijalnih naših klijenata. Ovo što vidite danas, bit će još bolje za mjesec dana", rekao je autor aplikacije Robert Maleković

Žele se prilagoditi sezoni

Baš za tih mjesec dana trebala bi oživjeti nova turistička sezona kojoj se, ovom kreativnom idejom žele prilagoditi. Stoga će se narudžbe zaprimati na brojnim svjetskim jezicima, i ne samo u kafićima i restoranima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez mahanja i čekanja - ispijanje kave i uživanje u jelu odsada može biti - digitalizirano i beskontaktno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo