Poznata serija / Dobra vijest za fanove 'Igre prijestolja': George R.R. Martin najavio novi roman za 2017.

Image

Na šestu knjigu iz ciklusa "Pjesma leda i vatre" čeka se već pet i pol godina

12.1.2017.
16:45
VOYO logo

"Napredovao sam. Ne toliko koliko sam se nadao prije godine dana, kad sam mislio da ću dosada biti gotov. Mislim da će izaći ove godine". U kratkoj je objavi na svom blogu pisac George R.R. Martin najavio da bi upravo 2017. godine svoje fanove mogao iznenaditi novom, šestom knjigom iz ciklusa "Pjesma leda i vatre" (A Song of Ice and Fire).  

Objava je ustvari bila odgovor jednom fanu koji mu je predložio da na blogu objavi datum objavljivanja svoje nove knjige i na taj način skrati muke fanovima koji na nju čekaju posljednjih pet i pol godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovi su romani, to jest ciklus "Pjesma leda i vatre" postali svjetski poznati nekoliko godina nakon objavljivanja, za što je zaslužna televizijska serija "Igra prijestolja". 

Za šestu se knjigu ciklusa, imena "The Winds of Winter" (Vjetrovi zime), nagađalo da je gotova krajem 2015., no datum njezina objavljivanja se konstantno pomiče. Fanovi knjige se boje da će sedma i predzadnja sezona serije "Game of Thrones" koja bi se trebala pojaviti u ljeto 2017. godine, izaći prije od šestog nastavka knjige, kako piše BuzzFeed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što nije isključeno jer je i sam George R. R. Martin na kraju svoje objave dodao da je doduše već i prošle godine mislio da će knjiga biti gotova...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo