Svaka čast / Dobro se dobrim vraća: ostala bez goriva na cesti pa joj pomogao beskućnik, a ona mu se odužila na najljepši način

Image
Foto: gofundme.com

Kako u tom trenutku nije imala novca da mu se oduži, Kate je povremeno nastavila svraćati na mjesto gdje Johnny boravi kako bi mu dala novac i toplu odjeću, no činilo joj se kako to nije dovoljno

24.11.2017.
10:25
gofundme.com
VOYO logo

Kada se Kate McClure automobilom zaputila u noćnu vožnju ulicama Philadelphije, prevarila se misleći kako će imati dovoljno goriva, iako joj je lampica već bila upaljena. Nikada prije nije ostala bez goriva, a tako uplašena u kasne noćne sate, zaustavila je automobil pored ceste kako bi mogla što prije doći do najbliže benzinske postaje.

Tada je srela Johnnyja Bobbitta, beskućnika koji svakodnevno sjedi pored ceste. Uočio je Kate te je, znajući kako nešto nije u redu, krenuo prema njoj. Rekao joj je da se vrati natrag u automobil i zaključa se. Nekoliko minuta kasnije, vratio se sa spremnikom za benzin, koji je potrošio svojih posljednjih 20 dolara. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako u tom trenutku nije imala novca da mu se oduži, Kate je povremeno nastavila svraćati na mjesto gdje Johnny boravi kako bi mu dala novac i toplu odjeću. No, činilo joj se kako to nije dovoljno, zbog čega je odlučila pokrenuti kampanju skupljanja novca za pomoć skromnom i velikodušnom beskućniku dobrog srca. 

Cilj je bio skupiti 10 tisuća dolara, no donacijama je prikupljeno gotovo 300 tisuća dolara, pomoću kojih Kate planira omogućiti dostojanstven život dobrom čovjeku koji joj je pomogao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo