emotivno sjećanje / Dostojanstveno i dirljivo Šibenčani su s Gabi proslavili obljetnicu rođenja svoga Arsena

Image

Nisu se samo brojni Šibenčani ‘Družili s Arsenom uz kavu’ nego i turisti koji su znatiželjno gledali i slušali što se to događa

28.7.2017.
21:00
VOYO logo

Šibenska Turistička zajednica, agencija Leon Trade i Hrvatska glazbena unija organizirali su malo sjećanje na velikog Arsena Dedića koji bi dananas proslavio 79. rođendan, piše Šibenski portal. Vrlo dostojanstvenu i dirljivu attmosferu stvrili su mlada flautistica Nikolina kapitanović te šibenski glumci Jakov Bilić i Šime Bubica koji su recitirali arsenove stihove.

Tri njegove pjesme odsvirao je Gradski komorni orkestar i klapa Stina kojima su se na kraju, uz pjesmu ‘Tamo da putujem’ pridružili Ivo Pattiera i Gabi Novak, koja ipak nije mogla suspregnuti suze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno sam ganuta ovim divnim činom koji je Šibenik pripremio za Arsenov rođendan, koji bi smo, da je živ proslavili u našoj kući u Varošu s obitelji i prijateljima. Zahvalna sam od srca svima vama koji ste došli, i ovaj će mi njegov rođendan ostati amblem na srcu. On je stvarno je volio i obožavao svoj Šibenik, sjajno je pisao o svom gradu. Zadužio me da kad ga ne bude, da čuvam kuću za naše mlade koji dolaze, neka je lijepa i neka je vesela, govorio bi mi. To sam mu obećala i i to radim jer je to dom koji nosi toliko lijepih uspomena", kazala je šibenska nevista Gabi Novak, na kraju ne mogavši zadržati suze.

Šibenska slikarica Branka Grubić na kraju je poklonila Gabi portret njezinog Arsena s kojim je u braku bila 42 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu se samo brojni Šibenčani ‘Družili s Arsenom uz kavu’ nego i turisti koji su znatiželjno gledali i slušali što se to događa jer se sjećanje svakog od prisutnih na velikog šibenskog kantautora moglo osjetiti u zraku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo