STRUČNJAK ZA ALTERNATIVNU MEDICINU / Drago Plečko za Direkt o ljekovitosti morskog krastavaca: 'Pomlađuje organizam, normalizira tlak, umiruje bol'

Zamolili smo Dragu Plečka da za RTL Direkt objasni čemu u medicini mogu služiti morski krastavci

20.7.2022.
23:13
VOYO logo

Kada su u pitanju alternativne metode liječenja, nema većeg autoriteta od Drage Plečka. Pa smo ga danas zamolili da nam objasni čemu to u medicini može služiti morski krastavac koji na nekim tržištima postiže ogromnu cijenu.

"Govorimo o trpovima, tih stotinjak vrsta koji idu pod zajednički naziv trepang koji su popularni u Kini, dalekom istoku Rusije i tom dijelu Azije. Postoji kukumarija. To je japanska verzija tog trpa. Ono što se događa i što je zapravo dalo veliku popularnost trpu je tvrdnja kineske tradicionalne medicine da pomlađuje organizam i obnavlja tkivo što je rijetkost. Tvrde i da je to slučaj sa srčanim mišićem. Odnosno da ljudi koji imaju problema sa srčanim mišićem, tvrdi se da ga oporavlja, što je senzacionalno. Normalizira tlak pa čak rješava bradikardiju i tahikardiju što je veliki problem u kardiologiji. Ekstrakti su to, jedan od njih umiruje bol kod jakih bolova kod artritisa", rekao je Plečko za RTL Direkt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo