UZNEMIRUJUĆA SNIMKA / Drže ih na lancu: Nadrogirani i goli zatvorenici 'kolju se' poput bijesnih pasa

Image
Foto: Screenshot

Dok se zatvorenici grizu, reže jedan na drugog i mlate šakama, dvojica muškaraca drže ih na lancu

27.6.2018.
15:54
Screenshot
VOYO logo

Šokantna snimka iz zatvora Northumberland u Velikoj Britaniji prikazuje dvojicu golih i nadrogiranih zatvorenika koji se, poput krvoločnih pasa, mlate u ćeliji. Navodno su pod utjecajem sve raširenije droge Spice, piše Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spice se odnosi na širok spektar biljnih mješavina koje izazivaju iskustva slična onim pri konzumiranju marihuana (kanabisa) i koji se prodaju kao „sigurne“ legalne alternative te droge. Spice može izazvati ubrzani rad srca, povraćanje, uzrujanost, zbunjenost i halucinacije. Spice može također povećati krvni pritisak i prouzrokovati smanjenje dotoka krvi do srca. U nekoliko slučajeva povezan je sa srčanim udarima.

Dok se zatvorenici grizu, reže jedan na drugog i mlate šakama, dvojica muškaraca drže ih na lancu, smiju se i navijaju.  Cijela scena odvija se unutar jedne zatvorske ćelije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugoj snimci, objavljenoj na britanskim portalima, može se vidjeti kako se jedan zatvorenik, očigledno pod utjecajem droge, valja po podu.

"Na žalost, riječ je o vrlo, vrlo ozbiljnom i raširenom problemu s kojim se suočavamo, ne samo u privatnim zatvorima kao što je Northumberland, nego i u ostalima diljem zemlje. Koliko god bila tužna, to je slika života u zatvorima", rekli su Udruženja zaposlenih u zatvorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz uprave zatvora Northumberland poručili su da će istražiti oba slučaja i da su o svemu obavijestili policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo