ODALI MU POČAST / Dva ribara upotrijebila svog mrtvog prijatelja kao mamac za rekordni ulov!

Image
Foto: BNPS

Ron je bio predani ribar, a kada su mu u prosincu prošle godine liječnici dijagnosticirali agresivan oblik raka jetre, ostalo mu je svega nekoliko tjedana života

29.4.2016.
14:56
BNPS
VOYO logo

Paul Fairbrass i Cliff Dale trebali su ići na Tajland s najboljim prijateljem Ronom Hopper, međutim prije putovanja Ron je tragično preminuo od raka. 

Stoga su dvojica ribara odlučila svom prijatelju i kolegi odati počast tako što su njegov pepeo pretovorili u mamac za legendarni ulov. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ron je bio predani ribar, a kada su mu u prosincu prošle godine liječnici dijagnosticirali agresivan oblik raka jetre, ostalo mu je svega nekoliko tjedana života. 

Stoga je trojac odlučio otići na Tajland, a povratak su planirali ovoga travnja. Međutim, Ron je preminuo 22. prosinca, a na samrti je svojoj dvojici prijatelja rekao da želi da njegov pepeo iskoriste kao mamac, s obzirom da nije sam mogao otići na Tajland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je i bilo - Paul i Cliff napravili su mamce, koji su bili toliko snažni da su im pomogli upecati šarana od gotovo 80 kilograma, jednog od najvećih ikad upecanih šarana na svijetu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo