Tajni 'Baby boom' / Emotivan dan čelnika Živog zida: Sinčić otkrio da ima još jedno dijete, Pernar pisao o djevojci

Image
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Nakon što je Ivan Pernar od javnosti skrivao da ima sina u Njemačkoj, isto je nekoliko mjeseci činio njegov stranački kolega Ivan Vilibor Sinčić, koji je danas otkrio da ima i drugo dijete

26.11.2017.
16:05
Jurica Galoić/PIXSELL
VOYO logo

U vrhu treće stranke u zemlji dogodio se "Baby boom". Dosad je javnost bila upoznata da Sinčić ima jedino sina Ksavera, koji je rođen prije godinu i pol dana, no u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u dva saborski zastupnik Živog zida otkrio je da ima još jedno dijete, kći Iskru.

Drugi je put, naime, otac postao u srpnju, kada je njegova odabranica Vladimira Palfi, koja je prije također bila aktivna u vrhu stranke, na svijet donijela djevojčicu. Podsjetimo, Palfi je izabrana za saborsku zastupnicu na prošlim parlamentarnim izborima u 3. izbornoj jedinici, ali je zbog obiteljskih razloga mjesto prepustila Branimiru Bunjcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Informacija o djetetu dugo je bila nepoznata javnosti i u životu Ivana Pernara, koji je prošle godine potvrdio da u Njemačkoj ima sina.

Noćas je, pak, objavio emotivan status o svojoj sadašnjoj djevojci. "Zezam se s kolegama, velim kad je toliko svestrana, na kraju će me zamijenit' i u Saboru", objavio je putem Facebook stranice otkrivši pratiteljima pokoju anegdotu s njom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo