Što je žena bez brkova? / FOTO Vozači kamiona, oprez! Ona je mlada, zgodna i seksi, ali dobro zapamtite ovo lice i neka vas ne zavara

Image
Foto: Privatni album/Vijesti.hr

'Napokon sam ostvarila svoj san i sada živim svoj san. Mogla bih ovako opušteno do mirovine'

23.11.2019.
14:50
Privatni album/Vijesti.hr
VOYO logo

Njezino ime je Danijela Janković. Ima samo 26 godina, a već živi svoj san. Prije godinu i pol je iz Zagreba preselila u Njemačku i ondje vozi kamione koje ni brojni muškarci ne bi mogli 'ukrotiti'.

Image

Nikada ne biste pogodili čime se bavi ova mlada seksi ljepotica

Image

Nikada ne biste pogodili čime se bavi ova mlada seksi ljepotica

"Cijeli život volim motore, brze aute i kamione. Još kao klinka sam vozila motocross-ove i imam brojne medalje. Ta ljubav je valjda nasljedna jer i mama i tata su u mladosti vozili motore", priča nam ova djevojka koja se za volanom kamiona najbolje osjeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se posljednjih godina sve više žena može naći u 'muškim' poslovima i obratno, neki stereotipi su ipak još prisutni.

"Ispočetka su me dečki na gradilištu, gdje bih vozila robu, gledali su mnjičavo. Bili su u šoku kada sam izašla iz kamiona i pitali me 'zar stvarno ti to voziš?' Bilo je čak i onih koji su znali dobacivati nek se primim kuhače i kuhinje, ali to je ubrzo prestalo. Kada su vidjeli kako baratam tim ogromnim kamionima, poslije su mi se ispričali i pohvalili me. Imamo super kolegijalan odnos. Nerijetko mi znaju i pomoći pa ako je blato na gradilištu, bagerist dođe do mene i donese mi papire na potpis da se ja ne zamažem. Moj šef, naime, iznimno drži do čistoće u kamionima pa često vozim u čarapama ili 'kroksicama' u kojima ne hodam izvan kamiona", opisuje vrckasta i iznimno pozitivna Danijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže kako se nekada znaju s njom našaliti pa je upitati zar je samo jednu turu dovezla jer bi je rado još koji put vidjeli na gradilištu.

Ipak, nije odmah sve bilo bajno. Otkrila je kako su je neki poslodavci u početku odbijali, ali je bila uporna i početkom siječnja zasjela za volan hladnjače, a potom je prešla na kipere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najjači kamion koji sam vozila je bila Scania V8 od 700 'konja'. Trenutno vozim nešto slabiji od 'samo' 500 'konja'. Inače mi je Scania najdraža", priznaje simpatična vozačica iako joj ni Volvo nije mrzak.

Privatno vozi VW Scirocco 2,0 diesel od 140 'konja'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da njezini muški kolege često svoje kabine znaju ukrasiti fotografijama zgodnih djevojka, upitali smo je kako izgleda njezina kabina.

"Imam tablicu sa svojim nadimkom i obavezno zavjese bez kojih bi mi kabina bila pusta", priča kroz smijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se ustaje u tri ujutro kako bi otišla na posao, kaže da joj to nije nikakav problem.

"Kolege su mi super, radim posao koji obožavam. Napokon sam ostvarila svoj san i  sada živim svoj san. Mogla bih ovako opušteno do mirovine", priznaje Danijela koja je doista uspjela iako je mlada i iako je privatno imala brojne prepreke koje su joj stajale na putu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ova 26-godišnjakinja je borac i ne predaje se lako.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo