ostali bez riječi / Gej ljubavnici zgroženi i šokirani nakon otkrića da su zapravo - braća!

Shvatili su da dijele istu majku tek kad su Leejeva obitelj i prijatelji upoznali njegovu novu ljubav i primjetili nevjerojatnu sličnost između Paula i bivšeg supruga njegove majke

22.5.2015.
14:24
VOYO logo

Dva homoseksualna muškarca upoznali su se preko interneta, kasnije započeli i fizičku vezu, da bi se u showu Jeremyja Kylea šokirali jer su doznali da su zapravo braća!

Paul i Lee su se dopisivali pune dvije godine prije nego što su se prvi put našli uživo, a od početka njihove fizičke veze također je prošlo nekoliko godina, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počeli su sumnjati da dijele istu majku tek kad su Leejeva obitelj i prijatelji upoznali njegovu novu ljubav i primijetili nevjerojatnu sličnost između Paula i bivšeg supruga njegove majke, Rona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obojica su pristali pojaviti se uživo u showu gdje je dogovoreno objavljivanje rezultata DNK testa koji je, na njihovu žalost, pokazao da ipak dijele istu krv.

Kada su doznali nemilu vijest, ostali su šokirani te su samo sjedili u studiju 20 sekundi bez riječi - zroženi i zgađeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njih se dvojica nisu nikad ranije upoznali. Paul je dan na posvajanje sa samo 18 mjeseci, a Ena, njihova majka, tek je kasnije rodila Leeja.

"Kada sam prvi put vidjela Paula, prvo što sam pomislila je kako užasno liči na Rona, mog bivšeg supruga. Ispada da mi je Paul sin i bila bi jako sretna kad bi ga mogla pobliže upoznati", kazala je Ena, majka 'nesretnog para'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo