neće ga zaboraviti / Gost ostavio Ircu velikodušnu napojnicu uz dirljivu poruku: 'Nadam se da će biti dovoljno'

Image
Foto: Facebook

Mladić iz Sjeverne Irske radi kao konobar u Houstonu i s djevojkom čeka bebu. Njegova priča ganula je gosta koji je prije nekoliko dana bio na večeri u tom restoranu

24.11.2016.
10:59
Facebook
VOYO logo

Irac koji radi kao konobar u Houstonu dobio je od gosta velikodušnu napojnicu. On je 19. studenog bio na večeri sa svojom obitelji, u restoranu u kojem radi Ben Miller. Pitao je Bena od kuda je i kako živi, a on mu je rekao da je iz Sjeveren Irske i da doma nije bio već dvije godine.

Komunicirali su tako čitavu večer, a Jeffrey mu je na kraju ostavio napojnicu od 750 dolara, uz poruku: "Nadam se da će ti ovo biti dovoljno da odeš kući za blagdane". Benova djevojka objavila je fotografiju računa na kojoj stoji poruka, na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ben je rekao da planira otići u Irsku čim njegova djevojka rodi kako bi obitelju u Belfastu upoznala prinovu."Nadam se da ću pronaći Jeffreya kako bih mu dao do znanja koliko mi znači to što je učinio. Znači mi jako puno, a još više mojoj obitelji u Irskoj koja se raduej što će me vidjeti. Volio bih i da Jeffrey doće kako bih mu pokazao pravu Sjevernu Irsku, ne samo onu turističku", kazao je Ben. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo