Hansgrohe / AXOR tuševi – remek-djela dizajna s fascinantnim iskustvom tuširanja

Image
Foto: hansgrohe

Puristički dizajn i besprijekorna prisutnost novih proizvoda robne marke AXOR

20.11.2017.
16:29
hansgrohe
VOYO logo

Novi proizvodi za tuširanje robne marke AXOR razvijeni su u suradnji sa studijem Phoenix Design iz Stuttgarta, a glavne su im karakteristike puristički princip dizajna, geometrijska preciznost te bogatstvo opcija raspršivanja vode koje tuširanje pretvara u spektakularno iskustvo za sva osjetila.

Impozantni kružni dizajn nadglavnog tuša AXOR 350 1jet savršeno pristaje prostoru kupaonice, a u kombinaciji s termostatskom miješalicom, staklenom policom i ručnim tušem, nadglavni tuš AXOR 350 pretvara se u AXOR ShowerPipe 800 tuš-sustav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Definirajući oblik za naglavni tuš, zid, stropne ploče te modul termostatsku miješalicu je pravokutnik. Ploča za raspršivanje, izrađena od visokokvalitetnog materijala, zadržava raspon tipova raspršivanja kroz tri opcije koje jamče luksuzno iskustvo tuširanja: masažni mlaz za nježnu masažu vrata, fokusirani i snažni mono mlaz ili razigrani kišni mlaz za tijelo s jedinstvenim PowderRain raspršivanjem.

“AXOR tuševi stvaraju prostor koji se cijeni: njihov dizajn, materijal i način na koji pripremaju pozornicu za dragocjeni element vode zajedno daju besprijekoran izgled prostoru za tuširanje. Tome svjedoči svaki pojedini proizvod, od ekskluzivnog AXOR Showerheaven 1200 i AXOR 350 nadglavnog tuša s PowderRainom, do pravilno raspoređenih tipki na AXOR Select modulu za termostatsku miješalicu. Proizvodi poput ovih rezultat su naše beskompromisne potrage za savršenstvom kada se radi o dizajnu, izradi i funkcionalnosti,” objašnjava Silke Giessler, voditeljica brand marketinga AXOR-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na rang listi „Međunarodnog foruma dizajna (iF)“, a u konkurenciji najboljih svjetskih tvrtki za dizajn, grupa Hansgrohe je s robnim markama AXOR i hansgrohe trenutno pozicionirana na visokom 6. mjestu. Tvrtka iz Schiltacha, specijalizirana za sanitarnu opremu, visoku je pozicioniranost među 2.000 kompanija osigurala s 1.040 bodova, čime je nadmašila brojne svjetski poznate marke poput: Audija, BMW-a i Applea te ponovno potvrdila vodeću poziciju u sanitarnoj industriji. www.hansgrohe.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo