promjena vremena / HGSS opet u svom stilu upozorava: 'Molimo vas nemojte pomahnitati i izazivati sudbinu'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ljetne avanture poput odlaska na more ili u planine mogle bi završiti s neželjenim posljedicama

25.8.2018.
14:17
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Svima koji se ovaj vikend vraćaju s godišnjeg odmora savjet je - krenite na put danas, a ne u nedjelju jer nam stiže takozvani "summer killer", odnosno "ubojica ljeta". 

Ova velika promjena vremena krajem ljeta znači predah od velikih sparina, no sa sobom donosi i mjestimične pljuskove i grmljavinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok većina jedva čeka da prođe sparina, za HGSS-ovce nema odmora. HGSS je, kao i do sada u svome stilu, upozorio turiste da se ne zaborave informirati o vremenskim prilika. Ljetne avanture poput odlaska na more ili u planine mogle bi završiti s neželjenim posljedicama ovaj vikend zbog promjene vremena.

"Dragi turisti, tijekom ovog vikenda doći će do ozbiljnih vremenskih promjena. Molimo vas nemojte pomahnitati i izazivati sudbinu. Gledati vijesti predstavlja puno veće zadovoljstvo, nego biti vijest. Vodite računa o vremenskoj prognozi. I ne zaboravite guglati buru!", napisali su u objavi na društvenim mrežama uz hashtag #flipflopmode. U svojoj objavi su također dodali linkove na mobilne aplikacije za vremensku prognozu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo