iz filma u stvarnost / Hoverboard je konačno stigao! Pogledajte viralni video muškarca kako leti iznad ceste

Image
Foto: Youtube/ Omni Hoverboards

Ovom vožnjom prekršeno je vjerojatno nekoliko zakona, no barem je vozač drona odlučio nositi kacigu

27.4.2021.
16:00
Youtube/ Omni Hoverboards
VOYO logo

Hoverboard iz  filma "Povratak u budućnost 2" napokon je stigao. Ali ovaj hoverboard je nije neupadljiv za razliku od onog u filmu iz osamdesetih koji se jednostavno suprotstavlja gravitaciji. Hoverboard u stvarnosti više podsjeća na Zelenog goblina iz filmova o Spidermanu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novom viralnom videu s naslovom "ovaj čovjek živi u 2030. godini" može se vidjeti kako osoba leti javnom cestom, vozeći na nečemu što izgleda poput bespilotne letjelice s osam propelera.  Ovom vožnjom prekršeno je vjerojatno nekoliko zakona, no barem je vozač drona odlučio nositi kacigu.

Kako se pokazalo, videozapis nije neka CGI trik, piše futurism. Nevjerojatnu letačku opremu prodaje tvrtka koja se zove Omni Hoverboards i vjerojatno košta više od 20.000 USD, ističe TMZ. Međutim, malo je vjerojatno da ćete se uskoro moći dočepati jednog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko internetskih videozapisa pokazuju za što je sve sposobna bespilotna letjelica hoverboard. Jedan video pokazuje muškarca kako leti iznad drveća na selu. Prema web stranici tvrtke, to je "prvi pravi hoverboard". Njegov izumitelj Catalin Alexandru Duru srušio je 2015. godine njime svjetski rekord u najdužem letu hoverboarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo