vraćeni su / Hrvat i njegov prijatelj krenuli za Njemačku bez karte, osobne iskaznice i 3G potvrde. Uz to su bili i pijani

Image
Foto: Shutterstock

Osim identiteta dvojice prijatelja, polcija je otkrila i njihove kriminalne dosjee, između ostalog, za teška kaznena djela nasilja i krađe

30.11.2021.
12:02
Shutterstock
VOYO logo

Hrvat (38) i njegov slovački suputnik (53 ) bili su u noćnom vlaku iz Salzburga za München, a nisu imali ni karte za vlak, ni osobne iskaznice ni potrebne 3G potvrde. Zbog toga je prometnik vlaka privremeno zatvorio putnike, koji su, prema kazivanju policije također bili jako pijani, da ne nastave put, piše Fenix magazin.

Alarmirana policija je potom muškarce odvela u ured na željezničkoj stanici Freilassing. Osim identiteta dvojice prijatelja, policija je otkrila i njihove kriminalne dosjee, između ostalog, za teška kaznena djela nasilja i krađe. 53-godišnjak Slovak je pristao na dobrovoljni alkotest. Imao je gotovo dva promila alkohola u krvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obojicu očekuju novčane kazne zbog kršenja Zakona o slobodi kretanja i Zakona o zaštiti od zaraza. Ulazak u Njemačku im je odbijen te su vraćeni u Austriju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo