nevjerojatno / Hrvat kupio komodu i u njoj našao desetke tisuća eura: 'Otvorio sam ladice i šokirao se!'

Image
Foto: Shutterstock, Facebook

Polovnu komodu je kupio preko internetskog oglasnika za novi stan

16.4.2020.
10:34
Shutterstock, Facebook
VOYO logo

Po dolasku u stan Petar je primijetio kako se nešto u novo kupljenoj komodi kotrlja. Otvorio je ladicu i ugledao tuđe obiteljske albume, ali i omotnice s desetcima tića eura. Pomislio je da je riječ o šali, piše 24sata.

Kupnja putem internetskog oglasnika

Petar Gavran (22), rodom iz okolice Slavonskog Broda, već godinu dana radi u Njemačkoj. Polovnu komodu je kupio preko internetskog oglasnika za novi stan u jednom njemačkom gradiću, a omotnice krcate eurima nisu šala nego stvarnost kojom je mladić pokazao ljudskost, vratio je novac potpunim strancima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Kada smo prijatelj i ja došli po komodu nismo primijetili ništa čudno. Čak nam ju je čovjek od kojega smo ju kupili pomogao nositi do auta jer je masivna. Cijelo smo vrijeme razgovarali. Tek na stubištu moje zgrade primijetio sam kako se nešto unutar komode kotrlja iako me prijatelj uvjeravao da je to nešto drugo. U stanu sam onda otvorio ladice i ugledao albume i iznenadio se'', ispričao je Petar koji i dalje ne vjeruje da se sve to njemu dogodilo.

''Obiteljski albumi još 'ajde, ali omotnice s desetcima tisuća eura! Mislio sam da me zezaju, kao prodali mi komodu pa me sad zafrkavaju s kuvertama s novcem koje su kao ostavili. Jedna je bila djelomično poderana pa sam je lagano otvorio i izvukao novčanicu, prinio je na svjetlost i vidio da je stvarna jer je imala žig i, naravno, ostao šokiran'', dodao je Petar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo