Lutec Racing / Hrvatska tvrtka Lutec Racing prikuplja sredstva za organizaciju Alpe Adrije

Image

Pokrenuta crowdfunding kampanja za međunarodno motociklističko natjecanje

10.4.2018.
10:03
VOYO logo

Kao organizator i promotor međunarodnog motociklističkog prvenstva Alpe Adria, hrvatska je tvrtka Lutec Racing na platformi Indiegogo pokrenula crowdfunding kampanju čiji je cilj prikupiti sredstva za „Premium Health Corner“, kako bi se natjecanje u čak 6 zemalja koje sudjeluju provelo na što sigurnijoj i zabavnijoj razini.
 „Premium Health Corneri“ su dodatna sigurnost vozačima koja pruža profesionalnu medicinsku kao i fizioterapeutsku zaštitu, a ujedno će budnim okom pratiti razvoj događaja i intervenirati bude li potrebno. Broj utrka tijekom sezone u 2018. godini je 12, a natjecanje se provodi na 6 atraktivnih međunarodnih staza – Slovakia Ring u Slovačkoj od 4. do 6. svibnja, Tor Poznań u Poljskoj od 25. do 27. svibnja, Pannonia Ring u Mađarskoj od 29. lipnja do 1. srpnja, Automotodrom Grobnik u Hrvatskoj od 27. do 29. srpnja, Red Bull Ring u Austriji od 31. kolovoza do 2. rujna te Motorsport Arena Oschersleben u Njemačkoj od 5. do 7. listopada. Ukupan broj ljudi koji sudjeluje u natjecanju je između 700 i 1000. 


Lutec Racing nastoji Alpe Adria International Motorcycle Championship 2018. podignuti na jednu novu razinu i pružiti vozačima, motociklističkim entuzijastima i obožavateljima adrenalina kvalitetno i nezaboravno iskustvo. 
Kampanju možete podržati na linku https://www.indiegogo.com/projects/alpe-adria-international-motorcycle-championship-sports#/ na kojem možete pogledati i promotivni video, a donacijom dobivate poklone iz motociklističkog asortimana te ostvarujete ekskluzivnu priliku za vožnjom u službenom vozilu na popularnoj stazi Red Bull Ring u Austriji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo