osnivač Playboya / Hugh Hefner spavao s više od tisuću žena, pristao je i na seks s muškarcem, a skoro ga je ubila igračka za seks

Image
Foto: © Splash/Guliver images

Još prije osnivanja Playboya Hefner je imao velike seksualne apetite. Pristao je na poziv da vodi ljubav s još dvije osobe i na seks s muškarcem.

28.9.2017.
10:19
© Splash/Guliver images
VOYO logo

Hugh Hefner, osnivač Playboya preminuo je u 91. godini života, a od njega se već na društvenim mrežama opraštaju Playboyeve zečice, poznate glumice i glazbenice koje su i zahvaljujući razgolićenim naslovnicama Playboya stekle popularnost.

Nakon srednje škole otišao je u vojsku i oženio se s Mildred Williams. U jednom intervju je priznao da nikada nije varao suprugu, ali je zato sve to nadoknadio poslije braka i tvrdio je da je spavao s preko tisuću žena. U braku, u kojem je dobio sina Davida i kći Christie, izdržao je deset godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vojsci je radio kao novinar za vojni časopis i 1953. digao kredit kako bi pokrenuo svoj magazin kojeg je planirao nazvati Stag Party. Hefner se tri puta ženio i imao je pet životnih partnerica te ima četvero djece. 

Prije deset godina objavljena je biografija "Mr. Playboy: Hugh Hefner and the American Dream" autora Stevena Watsa koji je tamo iznio zanimljive podatke o osnivaču Playboya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još prije osnivanja Playboya Hefner je imao velike seksualne apetite. Već tada je pristao na poziv da vodi ljubav s još dvije osobe, a pristao je i na seks s muškarcem. Autor piše da je završio i u krevetu s vlastitim bratom i njegovom suprugom. Iako sam javno nikada o tome nije pričao kada je knjiga izašla rekao je da je zadovoljan napisanim i da je sve istinito. 

Knjiga je otkrila i kako je 1977. godine Hefner bio blizu smrti dok se ispod plahti igrao s jednom od Playboyevih zečica. Naime, Hefner je  odlučio stvar začiniti uz pomoć jedne seksualne igračke i uskoro se počeo gušiti, a zečica je primijetila da je Hugh igračku progutao i da se guši. Lupila ga je nekoliko puta po leđima, igračka je izašla i tako mu spasila život. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hefner je živio u velikoj Playboyevoj vili sa svojim zečicama, a umirovljene zečice medijima su ispričale kako u vili uz zabave i seks postoje i  pravila kojih se sve zečice moraju pridržavati. Djevojke nisu smjele napuštati vilu iza 22 sata, ako bi to učinile Hefner bi im oduzeo tisuću dolara džeparca. Hefner je, pričaju zečice,  volio imati kontrolu nad svim i nije htio da se djevojke bavi bilo čim drugim i zato im je osigurao zdravstveni zaštitu, frizere, šminkere, plastične kirurge, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo