SVESTRANI GLAZBENIK / Huljić i Zagrebačka filharmonija: 'Ovim koncertom pripremam svoju 'pametniju starost''

Image
Foto: RTL

"Ovo je prvi korak u sljedećoj nadogradnji mog života", rekao je Huljić u RTL-u Danas

27.6.2019.
20:30
RTL
VOYO logo

Zagrebačkim večerima već danima odjekuje glazba vrhunskih umjetnika. Za to je zaslužan Zagreb classic - prvi open air festival orkestara u Zagrebu koji posjetiteljima užitak pruža besplatno. 

A večeras novo iznenađenje - skladatelj Tonči Huljić sa Zagrebačkom filharmonijom sprema pravu glazbenu poslasticu. U orkestralnom ruhu publici će izvesti neke od Huljićevih najvećih hitova, skladbe koje je pisao za druge, ali i glazbu koju je skladao za čak 17 TV serija i filmova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je koncert kojim ja pripremam neku svoju 'pametniju starost' uz instrumentalnu glazbu koja je moja najveća ljubav", kazao je Huljić u RTL-u Danas te dodao kako se toj glazbi počeo posvećivati početkom ovog stoljeća. 

"Ovo je prvi korak u sljedećoj nadogradnji mog života po pitanju instrumentalne glazbe", kazao je Huljić i dodao da će večeras svirati poznate pjesme za koje ljudi manje znaju da ih je napravio Huljić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su pjesme za Bond, Wild, Maksima Mrvicu. No bit će i pjesama koje sam napisao iz pop glazbe u vrlo interesantnim izvedbama", kazao je Huljić.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo