maturanti glavne zvijezde revije / Humanitarna akcija za 26 maturanata. Nosit će i na poklon dobiti haljine i svečana odjela: 'Ovo je hvalevrijedan projekt'

'Moja maturantica Valentina odabrala je predivnu haljinu u crnom satenu i organdiju s bež detaljima koja je vesela i mladenačka', kazala je dizajnerica Lana Puljić

13.4.2022.
21:25
VOYO logo

Maturalna večer jedna je od najuzbudljivijih noći u životu srednjoškolaca. A da im ta posebna večer zauvijek ostane u najljepšem sjećanju i ove se godine pobrinula zaklada Hrvatska za djecu. Četvrtu godinu zaredom mladima bez roditeljske skrbi omogućuje da zablistaju baš kao i svi ostali njihovi vršnjaci.

Poznata imena domaće modne scene za 26- maturanata i maturantica dizajnirala su svoje glamurozne haljine, odnosno elegantna odijela. A uz pomoć vrhunskih šminkera i frizera, večeras će imati svojevrsnu generalnu probu onoga što ih uskoro čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Puno mi znači sudjelovati u ovom projektu naravno humanitaran je i trudim se sudjelovati što više mogu. Puno mi znači zbog odjela koje ću imati priliku nositi i na svojoj pravoj maturalnoj večeri“, kazao je David Fratrić, maturant.

Maturanti su oduševljeni, a u zagrebačkom hotelu gdje se održava ova revija, je i RTL-ova Maja Oštro Flis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
humanitarna akcija /

Mališani iz zagrebačke Klinike za tumore od sada na preglede idu električnim autićem: 'Sada je puno lakše'

Image
humanitarna akcija /

Mališani iz zagrebačke Klinike za tumore od sada na preglede idu električnim autićem: 'Sada je puno lakše'

Modna revija započela je prije nekoliko trenutaka. Odradili su jednu generalnu probu i jako su uzbuđeni i ne samo zato što su poznati dizajneri dizajnirali haljine i odjela za njih i koja će dobiti na poklon, nego zato što su večeras u ulozi manekena.

„Ja sam već četiri godine dio ovog divnog projekta. Moja maturantica Valentina odabrala je predivnu haljinu u crnom satenu i organdiju s bež detaljima koja je vesela i mladenačka“, poručila je Lana Puljić, dizajnerica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je humanitarna akcija i posebna je jer se radi o srednjoškolcima bez roditelja.

„Predivno je nekome nešto darovati. Posebna je čast i zadovoljstvo biti dijelom nečije takve prekretnice u životu i svaki put kada sam ovdje me obuzmu takve emocije i to je riječima teško opisati, ali mislim da je ovo zbilja jedan hvale vrijedan projekt i nadam se će biti i iduće godine“, kazala nam je Puljić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirala je i reakciju maturantice na haljinu.

„Ja osobno volim prepustiti odabir haljine maturantima. Ja ne guram neku svoju ideju nego im dam da dođu u ateljee, da sve pogledaju, probaju i onda na kraju zajedno dogovorimo sve detalje. Ona je probala haljinu, svidjela joj se na prvu. Vidjela ju je na Instagramu prije toga i jednostavno smo ju samo malo korigirali prema njoj i mislim da je jako zadovoljna. Spremna je za pravu maturalnu večer. Ovo je samo mala proba i mislim da će im maturalna večer biti zaista posebna“, kazala je dizajnerica Lana Puljić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa




Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo