RTL Danas / I njima je sezona kupanja već počela. Znate li da se picigin igra i na najvećoj plaži kontinentalne Hrvatske?

Najveća kontinentalna plaža u Hrvatskoj sada je još veća jer je novi gradonačelnik Radić odlučio na Kopiku nadosipati još 7 tisuća kubika pijeska

19.6.2021.
11:15
VOYO logo

Toplinski val u Slavoniji i Baranji natjerao je mještane u potragu za osvježenjem pa se kupališta i bazeni već otvaraju. Najveća, za mnoge i najljepša kontinentalna plaža, poznata "Kopika" na rijeci Dravi u Osijeku prepuna je kupača.

Image
Nova destinacija za ljetovanje? /

Prepuna osječka Kopika: Igrao se slavonski picigin, a bilo je i divljanja na skuterima

Image
Nova destinacija za ljetovanje? /

Prepuna osječka Kopika: Igrao se slavonski picigin, a bilo je i divljanja na skuterima

Mjesta ima za sve posjetitelje jer je od ove godine Kopika povećana dosipavanjem pijeska. Iako u najudaljenijem dijelu Hrvatske od mora, u Belom Manastiru naći će osvježenje u danas otvorenim bazenima. U Bizovcu i Kneževim Vinogradima također se spremaju otvoriti svoja vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća kontinentalna plaža u Hrvatskoj sada je još veća jer je mladi novi gradonačelnik Ivan Radić odlučio na Kopiku nadosipati još 7 tisuća kubika pijeska pa mjesta ima više nego dovoljno i za riječne atrakcije. 

Nije greška, to je picigin, pravi pravcati

"Jako puno tekućine, prije svega pivo na ovu veliku vrućinu jako dobro dođe. Znači picigin s ekipom. Unutra u vodu, van, u vodu, van. I tako naizmjence. Nema bolje", kazao je Bojan Puzić iz Osjeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to je pogrešan način govore iz prve pomoći koja zbog vrućine ima povećan broj intervencija. "Ne preporuča se nikakva konzumacija alkohola, bilo bi najbolje da se konzumira voda ili nekakva druga bezalkoholna hladna pića", objašnjava Ivana Vrebac iz Crvenog križa u Osijeku.

OK, neki će ipak i na Jadran

Sezona kupanja je počela. Iako je osječanima Drava draža od mora ipak će mnogi  slavonsko sunce iskoristiti za savršeni temeljni ten prije odlaska na Jadran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa je sunčani dan uz Dravu pozivnica za uživanje i za goste iz Dominikanske republike.

"Kada je prehladno, želimo da bude vruće, a kada je vruće, želimo da bude hladnije. Stoga sam zahvalna na suncu i uživam. Osijek je divan", rekla je Lady Diana iz Dominikanske Republike .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo