ne propustite / IDEA KNOCKOUT 2020: Tehnološkom idejom osvojite putovanje u Las Vegas i izlagački štand na CES-u 2021

Image
Foto: Press

Prijavite se na Bugovo natjecanje tehnoloških ideja i osvojite hotelski smještaj i dvije povratne karte do Las Vegasa, kao i izlagački štand na najvećem Svjetskom sajmu novih tehnologija!

15.6.2020.
16:00
Press
VOYO logo

Nakon velikog uspjeha prijašnjih šest Idea Knockouta i sjajnih nastupa pobjedničkih timova, startupa Iron Bull, Orqa, MAKERbuino, STEMI, Streaming Solutions i DivIT na CES-u, Bug je odlučio ove godine organizirati sedmo najuzbudljivije regionalno natjecanje tehnoloških ideja, uz identičnu nagradu. Idea Knockout 2020 održat će se 30. rujna 2020. u prostoru HUB385 u Zagrebu uz besplatan ulaz za sve posjetitelje, a timovi koji se prijave na natjecanje borit će se za hotelski smještaj (šest noćenja) i dvije povratne aviokarte do Las Vegasa za vrijeme trajanja CES-a 2021 te plaćen izlagački štand na Eureka Parku, dijelu CES-a rezerviranom isključivo za najbolje startupove na svijetu. 

Da bi se prijavili na Idea Knockout 2020, ne morate nužno biti startup i ne morate nužno biti iz Hrvatske. Dovoljno je da ste tim koji ima originalnu tehnološku ideju, bilo da se radi o softveru, internetskom servisu ili uređaju i da za svoju ideju imate razvijen demo ili prototip. Nije važno imate li tvrtku ili ne, jeste li kompanija ili startup ili samo studenti – važno je samo da ste pametni i da imate hrabrost i ambiciju za svjetski uspjeh!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijaviti se možete na web stranici natječaja, www.ideaknockout.com, gdje su objavljeni i detaljni kriteriji. Osim spomenute prve nagrade, timovi koji će nastupiti na Idea Knockoutu moći će osvojiti i druge vrijedne nagrade, poput mobilnih uređaja i „slotova“ za nastup na Bug Future Showu 2021. 

Uza sve to, svi timovi koji nastupe na Idea Knockoutu 2020 dobit će i izlagački prostor tijekom samog natjecanja te zajamčenu medijsku promociju u svim Bugovim izdanjima (časopisi Bug i Mreža, portal Bug.hr, emisije Bug TV-a), a pobjednički tim detaljno će u tim medijima, kao i u izdanjima i emisijama medijskih pokrovitelja biti popraćen i tijekom nastupa na CES-u 2021. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idea Knockout 2020 održat će se uz pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma, a sponzori natjecanja su i Algebra i HUB385.

I ove će godine žiri Idea Knockouta ostati neotkriven do samog natjecanja 30. rujna 2020. Nadzor nad regularnošću rada žirija obavljat će Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu čiji je Trgovinsku ured i službeni zastupnik CES-a za našu zemlju. CES 2021 održat će se od 6. do 9. siječnja 2021. u Las Vegasu u SAD-u. Ako zbog eventualnog drugog vala epidemije Covida-19 CES-a 2021 bude odgođen ili redoviti zračni promet u prekidu u vrijeme održavanja CES-a 2021, pobjednicima Idea Knockouta 2020 nagrada će biti osigurana tijekom održavanja prvog sljedećeg izdanja CES-a koji će biti moguće posjetiti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video s najzanimljivijim trenucima prošlogodišnjeg Idea Knockouta pogledajte ovdje. Dojmove prošlogodišnjih pobjednika o putovanju u Ameriku te nastupima na Idea Knockoutu 2019 i CES-u 2020 pogledajte ovdje

Ne čekajte, ne dvoumite se, budite odlučni, prijavite se na www.ideaknockout.com i svojom tehnološkom idejom osvojite put i izlaganje na CES-u 2021 i postanite globalna poduzetnička zvijezda! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo