Osvojila 100 tisuća kuna / Ivanka Pole je najbolja radnica Hrvatske: 'Ranjena sam u Vukovaru, dvaput sam učila hodati... Kad idem na posao sretna sam'

Image
Foto: Saša Ćetković/Mali svjetionik za velike ljude

Pobijedila je na natječaju Mali svjetionik za velike ljude

16.11.2020.
13:27
Saša Ćetković/Mali svjetionik za velike ljude
VOYO logo

Najbolja radnica Hrvatske za 2020. godinu je djelatnica kioska Tiska plus iz Dubrave Ivanka Pole. Pobijedila je na natječaju Mali svjetionik za velike ljude, koji treću godinu provode Mazars Hrvatska, Tim kabel, Zaklada Rhema i Udruga Partner. Dobila je najviše, 21% glasova stiglih SMS-om i time ponijela nagradu Dr. Dražen Glavaš, po pokojnome profesoru, poduzetniku i kršćanskom intelektualcu.

Osim ovog velikog priznanja, Ivanka Poje je bogatija i za 100 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja ću to potrošiti na obitelj i prijatelje. Ja sam dvaput učila hodati, ranjena sam u Vukovaru… Kad idem na posao sretna i kad idem kući sretna, kad imam mir u sebi, ne treba vam više”, poručila je pobjednica, prenosi Poslovni.hr.

Zvjezdana Novina Repovečki, zaposlena u Centru za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice, osvojila je drugo mjesto i dobila 10.000 kuna, a trećeplasirani je na natječaju za najboljeg radnika – uzora i primjera marljivosti, kolegijalnosti - Zlatko Miklec iz tvrtke Hrvatski kišobran iz Zaprešića, ponijevši tako 5000 kuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svih Top10 kandidata dobilo je i poklon pakete brojnih partnera projekta. Ukupno je bilo prijavljeno 572 radnika. Proglašenje najboljih održano je online.

“Unatoč koroni nismo i nećemo odustati. Borimo se protiv pesimizma i uvjerenja da se poštenim radom ne može uspjeti. Želimo poslati poruku da se pošteni rad isplati, ohrabriti sve i skrenuti pozornost na sve djelatnike bez obzira na staž i branšu, jer kod nas ima puno malih svjetionika”, kaže Kristijan Cinotti iz Mazarsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo