Jeziva ideja / Japanski sablazni tematski park zatvoren nakon žestoke osude javnosti: 'Ovo je najgora atrakcija na svijetu'

Ribe, rakovi i ostale školjke smrznute u ledu dio su 'posebne zimske atrakcije' zvana "Smrznuta luka" u japanskom tematskom parku 'Space World'

28.11.2016.
10:04
VOYO logo

Japanski tematski park koji je zamrznuo preko 5.000 morskih životinja u podu klizališta morali su zatvoriti tu atrakciju u nedjelju nakon što ih je javnost žestoko osudila, prenosi CNN.

Ribe, rakovi i ostale školjke smrznute u ledu dio su 'posebne zimske atrakcije' zvana "Smrznuta luka" u japanskom tematskom parku "Space World".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Park je atrakciju najavljivao kao "prvu u svijetu" te su objavili fotografije riba s natpisima poput: "U...u...utapam se, g...g...gušim se."

Menadžer Space Worlda Toshimi Takeda kazao je CNN-u kako su reakcije na  društvenim mrežama bile brutalne nakon što je atrakcija dospjela na lokalnu
televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo šokirani reakcijama jer je klizački ring bio jako popularan otkad se otvorio prije dva tjedna, čak smo imali rekordan broj posjetitelja", izjavio je Takeda.

"Ali imali smo bezbrojna mišljenja o projektu, šokirani smo... Žao nam je za projekt te smo ga odlučili zatvoriti tu istu noć."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takeda je nadodao kako će odlediti klizalište prije nego što uklone ribe, potom će održati "propisnu misu", a onda ih ponovno iskoristiti kao đubar."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ribe su kupljene na lokalnoj ribarnici te su bile mrtve prije zamrzavanja.

"Ako ste ovo mogli smisliti, onda nemate dušu" i "Gdje je zabava u klizanju preko smrznutih životinja?" samo su neki od komentara na ovu atrakciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo