dvije hollywoodske zvijezde / Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali su se u kapelici u Las Vegasu: 'Dugo sam čuvala haljinu'

Vezu s Affleckom Lopez je obnovila lani, a ubrzo su se i zaručili

18.7.2022.
20:05
VOYO logo

Vjenčanje godine ali bez pompe, u krugu najbližih i to u Las Vegasu. Prva svadba trebala im je biti raskošna, pa su sve otkazali, a sada su novi-star hollywoodski par Jennifer Lopez i Ben Affleck uspjeli nakon 20 godina uplovili u bračnu luku. Da su rekli nakon dva desetljeća iz drugog pokušaja dvije hollywoodske zvijezde. Jennifer Lynn Affleck i Ben Affleck.

''Osjećam se odlično. Jako sam uzbuđena'', kazala je pjevačica i glumica Jennifer Lopez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ovu haljinu imam toliko godina. Cijelo vrijeme sam je čuvala, čuvala i čuvala. Sada je nosim na dan svog vjenčanja!'', kazala je Lopez.

Govorila je to dok je na papirima još uvijek bila Jennifer Lopez. Vezu s Affleckom obnovila je lani, a ubrzo su se i zaručili. Ovo je bilo njezino četvrto vjenčanje. Fanovima je otkrila detalje iz male kapelice u Las Vegasu u kojoj su zavjete razmijenili prije ponoći u subotu. Ceremonija je prošla bez maskote Elvisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Sinoć smo odletjeli u Vegas, stajali u redu za dozvolu s još četiri para, svi smo putovali istim putem do svjetske prijestolnice vjenčanja i to s najboljim svjedocima koje možete zamisliti, haljinom iz starog filma i sakoom iz Benovog ormara. Na kraju, to je bilo najbolje vjenčanje koje smo mogli zamisliti'', priopćila je Lopez.

Image
velika sreća /

Blistala u obje! Jennifer Lopez otkrila koje je dvije vjenčanice nosila na svadbi s Benom Affleckom

Image
velika sreća /

Blistala u obje! Jennifer Lopez otkrila koje je dvije vjenčanice nosila na svadbi s Benom Affleckom

Osobno ih je oboje intervjuirao Dean Sinovčić - Jennifer 2004. u New Yorku, a Bena 2006. u Veneciji. Od tada do danas, puno se toga promijenilo u njihovim bračnim, ali i filmskim vodama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Strašno zabavan i strašno ugodan. U međuvremenu se Ben Affleck izvukao se iz glumačkih problema i vratio se u A listu kao glumac i redatelj, a Jennifer Lopez je postala utjecajna producentica nakon filma Hustlers'', kazao je novinar Dean Sinovčić.

Od prvih dana veze provlačili su se po tabloidima što je bilo štetno po par koji su još tada obožavatelji prozivali Bennifer. Tek će se vidjeti koliko će pompa oko njih utjecati na karijere ovoga puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ljudi vole ljude koji se uspinju pa su propali pa su doživjeli razočaranje pa su ponovno uspjeli. Te priče o toj vrsti uspjeha su uvijek poželjne'', rekao je Sinovčić.

Poželjno je biti sretan zbog drugoga, a ona svoj san nakon dugo strpljenja, čini se, itekako živi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo