Šok i nevjerica / Jeste li i vi igrali ovako? Tvorci UNA otkrili da smo čitav život pogrešno tumačili pravila igre

Image
Foto: Shutterstock

Ako igrač baci kartu +4, sljedeći igrač mora jednostavno izvući četiri karte i preskočiti svoj red

28.8.2019.
21:30
Shutterstock
VOYO logo

Mnogima će ovo biti teško prihvatiti, ali UNO je službeno potvrdio da kartice +4 ili +2 ne mogu biti stavljene jedna na drugu - uopće.

Tvrtka koja je osmislila ovu kartaću igru koju smo gotovo svi voljeli igrati kao mali, na Twitteru je potvrdila da je taj potez zapravo protivan pravilima ove igre. U objavi su dodali kako je oduvijek tako bilo i zauvijek će tako ostati te kako znaju da smo mnogi na različite načine pokušali doskočiti toj zabrani pa smislili svoja pravila. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, ako igrač baci kartu +4, sljedeći igrač mora jednostavno izvući četiri karte i preskočiti svoj red. Nije dopušteno slaganje dodatne +2 karte. Jednako vrijedi i u obrnutoj situaciji, ako igrač baci kartu +2, sljedeći igrač ne može odgovoriti s kartom +4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, svatko tko je ikad igrao ovu iznimno natjecateljsku igru znat će da je slaganje +4 i +2 karte uobičajena strategija, pa ne čudi što  je ovo objašnjenje iz tvrtke šokiralo internetsku zajednicu.

Mnogi su korisnici otišli na Internet kako bi komentirali i tvitali o tome, što je rezultiralo prilično smiješnim tweetovima. U nastavku donosimo neke od najboljih reakcija na ovu objavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo