ovaj put na piku špansko / Još jedan primjer apsurdnog troška i lošeg upravljanja gradom: 'Stupići ili žardinijere, zašto ne oboje?!'

Image
Foto: Facebook / MOST nezavisnih lista - Zagreb

Sada imamo još jedan primjer lošeg upravljanja gradom. Naime, u Španskom su postavljeni i stupići i žardinijere. O ovome je putem svog Facebooka izvijestio MOST nezavisnih lista - Zagreb

18.12.2017.
16:43
Facebook / MOST nezavisnih lista - Zagreb
VOYO logo

Nedavno je bila objavljena fotografija koja je prikazala sav apsurd trošenja gradskog novca, a radi se o postavljena dva reda zaštitnih stupića. Nitko nije doznao o čemu se ovdje zapravo radi pa je ostalo na sveopćem ismijavanju koga god da se toga dosjetio.

Sada imamo još jedan primjer lošeg upravljanja gradom. Naime, u Španskom su postavljeni i stupići i žardinijere.  O ovome je putem svog Facebooka izvijestio MOST nezavisnih lista - Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

"[STUPĆI ILI ŽARDINIJERE, PITANJE JE SAD! ZAŠTO NE OBOJE!?!]

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrepčani već godinama uživaju u prizorima prometnih stupića koji bi nam život u prometu trebali učiniti sigurnijima. Ti su stupići - prekobrojni, krivo postavljeni, preskupi - postali sinonim za loše upravljanje gradom.

Nakon posljednje fotografije s dvostrukim nizom stupića koja nas je "zabavljala" proteklih dana, Mostov vijećink Hrvoje Hrestak upozorava na još jednu glupost, ovoga puta u svojem mjesnom odboru Špansko-jug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žardinijere i stupići - objekti iste namjene na istom su se mjestu našli za vrijeme prošlog mandata Vijeća mjesnog odbora Špansko-jug.

#BasZato #MostStenjevec"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo