Poznati časopis Harper's Bazaar / Još jedna laskava pohvala Hrvatskoj: Lijepa naša na samom vrhu liste najboljih destinacija za mladence!

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

"Najbolje vrijeme za posjet Hrvatskoj je srpanj i kolovoz, kada je i vrhunac turističke sezone. No ako dođete u lipnju ili rujnu doživjet ćete zemlju u drugačijem izdanju, uz mnogo manje gužve i ugodnije temperature", piše Harper's Bazaar

24.1.2016.
14:29
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Poznati časopis Harper's Bazaar dao laskavu pohvalu Lijepoj našoj, objavivši listu najboljih svjetskih destinacija za novopečene mladence. Na samom vrhu te liste  našla se i Hrvatska.

"Beyoncé i Jay-Z posjetili su Hrvatsku prije nego li je postala tako razvikana, a znamo i zašto: To je jedna od najromantičnijih destinacija na svijetu. Miris borova širi se plažama Visa, čije čisto more posjetitelje ostavlja bez daha. Drugi gradovi, poput Rovinja, natjerat će vas na uživanje u ispijanju šampanjca uz suton na stijenama", piše autor teksta, koji preporučuje posjet viškoj tvrđavi, restoranu i galeriji Fort George.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbolje vrijeme za posjet Hrvatskoj je srpanj i kolovoz, kada je i vrhunac turističke sezone. No ako dođete u lipnju ili rujnu doživjet ćete zemlju u drugačijem izdanju, uz mnogo manje gužve i ugodnije temperature", piše Harper's Bazaar.

Na prvom mjestu tom ljestvice našao se Nacionalni park Serengeti u Tanzaniji, na drugom mjestu je portugalski Lagos, a upravo treće mjesto zauzela je Hrvatska.

Na listi su nadalje upisane Kanada, Izrael, Tasmanija u Australiji, Guadeloupe i Martinique, turski Kas, talijanske San Pellegrino terme i Irska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo