tako blizu, a tako daleko / Kakav nevjerojatan peh! Izvučeni brojevi mladog para i dobitak od 208 milijuna eura, a onda je uslijedio šok

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Tjedan za tjednom utipkavali su svoje brojeve na aplikaciji sve dok izvlačenje nije pokazalo dobitak u lutriji Euromillions

15.11.2021.
12:51
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Sedam točnih brojeva na lutriji ( Euromillions) i 208 milijuna eura u jackpotu – zvuči kao san koji se samo rijetki ostvaruju. Za dvoje mladih Engleza nemoguće je postalo gotovo moguće. Ali samo naizgled. Igrali su lutriju, točno pogodili brojeve a ipak su na kraju ostali potpuno praznih ruku.

Mladi par iz Hertforshirea u Engleskoj već je početkom veljače odabrao svoje omiljene brojeve. Tjedan za tjednom utipkavali su svoje brojeve na aplikaciji sve dok izvlačenje 26. veljače nije pokazalo dobitak od nevjerojatnih 208 milijuna eura u lutriji Euromillions.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rachel Kennedy (19) otvorila je svoju aplikaciju za natjecanje i vidjela izvučene svoje brojeve 6, 12, 22, 29, 33, 6 i 11 i "Game won", prenosi Fenix magazin.

Ona i njezin dečko Liam (21) očito su odabrali točno prave brojeve. Odmah je nazvala Euromillions i pitala kako će doći do svog dobitka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No ubrzo se pokazalo da ništa ne dobiva. Odgovorni su joj rekli da su njezini brojevi točni, ali da na njezinom računu nije bilo dovoljno novca da uopće sudjeluje. Zaboravila je platiti listić. Iako je imala omogućeno automatsko sudjelovanje, to se nije moglo učiniti bez dovoljno novca na računu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo