'škrti mladenci' / Kako biste postupili? Gosti na vjenčanju morali plaćati 25 kuna po šalici čaja, odmah krenule debate tko je u krivu

Image
Foto: Thinkstock

Osoban komentar jedne žene koja je bila na vjenčanju pokrenula je vruću debatu nakon što je na internetu upitala sve članove što misle o toj situaciji i je li to inače normalno ili samo nepristojno

27.12.2016.
9:56
Thinkstock
VOYO logo

"Nedavno sam bila na vjenčanju svojih prijatelja. Uz mnoge druge stvari koje su bile problematične tog dana, jednostavno sam osjećala kako je vjenčanje bilo dosta ofrlje i škrto napravljeno. Na recepciji su imali bar na kojem su posluživali vruću čokoladu i masno su to naplaćivali - kao i čaj i kavu...

Prilažem fotografiju koju su ponosno objavili na svom Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jesam li u krivu što mislim da se trebaš pobrinuti za ljude na svom vjenčanju i priskribiti im štogod? Ne očekujem besplatna pića, ali neko vino za stol ili lagana pića?"

Bilo je to osoban komentar jedne žene koja je bila na vjenčanju. Ovu je poruku objavila na stranici "Mumsnet" gdje je upitala sve članove što misle o toj situaciji i je li to inače normalno ili samo nepristojno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činjenica je da mnogi na vjenčanja pristižu s raznim očekivanjima: od besplatne hrane, pića, glazbe na koju će svi moći plesati,... No, u današnje vrijeme, teško je izdvojiti veliki iznos koji bi nadmirio samo pozivanje ljudi na vjenčanje, a kamoli priušćivanje svega što si gosti zažele. 

Britanka koja je objavila svoju žalbu priznala je kako je bila neugodno iznenađena kad je na vjenčanju morala plaćati oko 25 kuna po šalici čaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi se složili s njom kako je naplaćivanje čaja zbilja škrto.

"Ako si to ne možeš priuštiti, nemoj onda to isto naplaćivati još više svojim gostima! 25 kuna za kavu!" bio je jedan od komentara. Drugi su pak istaknuli kako je Britanka nepravedna prema mladencima i da je bit vjenčanja slavlje ljubavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo