mala gesta, veliko srce / Kako je taksistica Zagrepčanki 'vratila' Božić: 'U suzama sam priznala mami da je izgubljen'

Image
Foto: Vijesti.hr / Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Jedna priča o šeširu i ljudskoj dobroti

25.12.2018.
21:20
Vijesti.hr / Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

U ovo božićno doba nema nam draže nego kad nam na mail redakcije pristignu tople priče. Među njima je i jedna od naše čitateljice M.B. (23) (podaci  poznati redakciji) koja je poželjela pohvaliti jednu vozačicu taksija Cammeo što joj je vratila vjeru u ljude.

Naime, M.B. je 15. prosinca otišla iz Zagreba, gdje trenutno radi i živi, natrag u Kutinu na dva rođendana i kako bi se napokon vidjela sa svojim prijateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijela ekipa se dugo nije našla, svi smo po različitim gradovima, što zbog faksa, što zbog posla. Fešta je bila genijalna i potrajala je do jutarnjih sati. Oko 4 ujutro po dečka i mene došla je taksistica Željka. Tu sam večer sa sobom nosila mamin šešir, šešir koji je stariji čak i od mene", ispričala nam je čitateljica pa nadodala:

"Nakon 30 godina što ga moja mama ima, uspjela sam ga izgubiti... Mama ga je dobila od svog brata koji se vraćao iz Poljske stoga je od velike sentimentalne važnosti. Ne moram vam ni govoriti koliko sam se užasno osjećala. Možda je nekome to običan šešir, no nama zbilja puno znači", priča M.B. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nazvala je prijatelje koji su ostali još na zabavi. Rekli su da će pogledati tamo, no nije ga bilo. Ispostavilo se da je ostao u autu. 

"Sutradan sam zvala sam Cammeo u Kutini kako bi ih pitala za šešir. Kroz par sati sam ih ponovno nazvala, no nažalost, nisu ništa pronašli te su mi rekli da ga je vjerojatno uzeo netko od putnika koji se vozio nakon mene. Bila sam jako tužna i u suzama mami priznala da sam izgubila šešir", priznaje nam čitateljica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo mi je još gore nakon mamine reakcije. Nasmijala se i kazala 'ma to je samo stvar' i rekla da je jedino bitno da sam se lijepo zabavila tu večer. Tim više sam htjela pronaći taj šešir."

No, na Badnjak poslije ponoći, našoj čitateljici stigla je poruka da se dogodilo "božićno čudo". Javila se vozačica Željka i obavijestila ju da ga je uspjela pronaći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uz čestitku za Božić, poručila je da ga čuva. Nisam ju htjela gnjaviti za blagdane tako da ću šešir preuzeti ovih dana", ispričala je M.B. za Vijesti.hr.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo