hit sezone / Kampovi su senzacija ovogodišnjeg turističkog rujna! Sigurnost u vrijeme covida i sve veći luksuz koji nude, pravi su mamac

Pune su parcele za kampere, mobilne kućice, ali najtraženiji su glamping, luksuzni šatori

29.9.2021.
8:40
VOYO logo

Ljeto je prošlo, ali samo kalendarski! U kampu u Njivicama još je gužva. Popunjenost mobilnih kućica je 96 posto, a u jednu od njih tek je stigla obitelj iz Njemačke!

"Na dva tjedna, a izabrali smo ovaj kamp jer imamo privatan bazen i odličan pogled", kaže Sheena Buddy iz Njemačke. Zadovoljna je omjerom kvalitete i cijene. "1300 eura, mislim da je to prilično dobro", dodaje Sheena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Sezona u punom jeku /

Turistički djelatnici puni nade: Ako ova Delta varijanta ne bude prejaka, gostiju će biti i u rujnu i listopadu

Image
Sezona u punom jeku /

Turistički djelatnici puni nade: Ako ova Delta varijanta ne bude prejaka, gostiju će biti i u rujnu i listopadu

Kampovi su hit sezone!

U resortu koji ostaje otvoren do kraja listopada, iznimno su tražene i luksuzne vile. U jednoj je i društvo iz Sesveta! "Najbolja opcija u jesen ili u šestom mjesecu, za produžiti sezonu ili unaprijed doći je u budžetu minimalno 40 posto razlike", rekla je Luca Čičak.

Parovi su vezani kumstvom, a odmorom u Njivicama počastili su se zbog dva okrugla rođendana i jednog odlaska u mirovinu! "Nema načičkanosti, ima razlika od parcele do parcele, znači sve je lijepo uredno, složeno, osoblje fenomenalno", ispričao je Mato Babić iz Sesveta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petnaestak kilometara dalje, u Klimnu manji je obiteljski kamp s rujnom iz snova! "Vikend je bio 100 posto popunjen, jutros su neki gosti otišli, ali danas kroz dan se vraćaju novi, cijene su sada 30-ak posto jeftinije, otvoreni smo do polovice listopada", kaže Biserka Komadina, vlasnica kampa u Klimnu.

Najviše je njemačkih, nizozemskih, danskih i gostiju iz Belgije, imućnijih koji dobro troše u kampu i van njega. Pune su parcele za kampere, mobilne kućice, ali najtraženiji su glamping, luksuzni šatori. "Vidjeli smo fotografije, svidjelo nam se i rezervirali smo", rekao je Sebastian Brenold iz Njemačke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imaju svoju terasu, a unutrašnjost je neočekivano uređena. Cijena u srcu sezone je 300 eura, danas 95. Ima mjesta za pet osoba. "Imamo 7 i pol tisuća kvadrata i u pregovorima smo da bi možda mogli još i proširiti naš kamp, investicija je isplativa", kaže vlasnica kampa u Klimnu.

To potvrđuje i činjenica da je u kampovima u rujnu odmaralo 385 tisuća gostiju što je u odnosu na prošlu godinu rast od 307 posto. Premašen je i rekordni rujan 2019., za 25posto! Nema dileme: kampovi su hit sezone!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo