Hit na Fejsu / Kapa do poda, učiteljice! Majku oduševio komentar koji je ostavila ispod sastavka njezine kćeri

Image
Foto: Facebook/PIXSELL

Učiteljica je sastavak ocijenila ocjenom 'odličan', ali je ostavila i poruku koja će zasigurno motivirati učenicu da se nastavi truditi

2.11.2019.
16:26
Facebook/PIXSELL
VOYO logo

Posljednjih tjedana u Hrvatskoj nastavnici štrajkaju. Nastavnici tvrde da su premalo plaćeni te da neće odustati od svojih zahtjeva. Razmišljanja javnosti su podijeljena. Neki ih podržavaju, a neki smatraju da su im primanja i više nego dobra. No, kako štrajk odmiče, gomilaju se neodrađeni dani kao i gradivo pa je sve više roditelja koji brinu kako će se naposlijetku sve prelomiti preko leđa učenika odnosno djece koja će nastavu morati nadoknađivati ili subotama ili će im biti produžena školska godina.

Ipak, ova učiteljica iz Osijeka je svojim komentarom ispod sastavka učenice, pokazala kako dobar učitelj može itekako motivirati svoje učenike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografiju je na svom Facebook profilu objavila majka učenice uz komentar:

'Kad ti dijete dođe iz škole i pokaže komentar učiteljice na sastavak kojeg je napisala, krene suza radosnica jer vidiš koliko je dobrih učitelja koji potiču, motiviraju, ohrabruju učenike u njihovom svakodnevnom školskom životu. Takvim učiteljima treba odati priznanje, takve treba nagraditi jer su oni sami nagrada djeci. Kapa do poda učiteljice!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učiteljica je, naime, sastavak ocijenila ocjenom 'odličan', ali je ostavili i poruku koja će zasigurno motivirati učenicu da se i dalje nastavi truditi.

Komentar učiteljice glasi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Obožavam tvoj stil pisanja. Kada bude promocija tvoje knjige, jednu pozivnicu sačuvaj za mene.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo