ŽIVI SVOJ SAN U ENGLESKOJ / Kažu da nije moguće živjeti od ljubavi i da život nije bajka: ova mlada poduzetnica odbila je povjerovati u to!

Stvarne priče, stvarnih junaka ova žena pretvara u unikatnu bajku prepunu zapleta, intriga i emocija između vaših susjeda, prijatelja, rođaka, pa i vas i vašeg partnera. Njezino je ime Jelena Ribić i ona ima nevjerojatan posao - piše prave priče po narudžbi

13.9.2016.
18:15
VOYO logo

Kažu da nije moguće živjeti od ljubavi i da život nije bajka. No, jedna sanjiva djevojka iz Donje Stubice odbila je povjerovati u to! Spakirala je kufere i svoje snove potražila u engleskoj prijestolnici!

Njezino ime je Jelena Ribić, a njezin posao je zapisati vašu ljubav i staviti je u korice. Popunite upitnik i za nekoliko dana u ruke dobijete priču koja će vas ganuti. U njoj vi igrate glavnu ulogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene zapravo svaka ta priča na neki način ohrabruje, prije svega meni pokazuje da svi imamo borbe, da svi patimo, da svi patimo zbog sličnih stvari", kaže Jelena Ribić.

No, slušati tuđe sudbine - a kamoli pisati o njima - ponekad zna biti stvarno teško.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedna od priča je bila naručena od strane devetogodišnje curice koja se borila s tumorom - naravno nju nismo naplatili već smo napravili bajku s njezinim snovima i željama kako je život zamišljala, šest mjeseci nakon ona je preminula. Knjiga je ostala i ta uspomena na njezin svijet koji nije dočekala i to je ono neprocjenjivo", otkriva spisateljica.

Baš ta priča, inspirirala je Jelenu i njezine suradnike da pokrenu fundaciju koja će svoj ranjivoj djeci, bilo zlostavljanoj, oboljeloj ili onoj bez roditelja - omogućiti besplatne priče. Jer ako netko to zaslužuje, onda su to definitivno ti mali heroji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ustvari je ovaj svijet užasno čudan jer npr. u ovoj godini će se roditi milijun beba - u Engleskoj i sve te bebe ćemo naučiti da vjeruju u Djeda Mraza, ali naučiti tu djecu da vjeruju u sebe pet minuta u svom životu je puno teže - a kroz ove priče to možemo promjeniti!", poručuje Jelena.

Baš kao što je Jelena iz temelja promijenila svoj život. Njezin neobičan posao koji otapa i najhladnija srca te hrabrost da odseli u nepoznatu sredinu -  uvrstili su je na listu 12 najperspektivnijih poduzetnica Velike Britanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad te netko proglasi perspektivnim, to znači da te netko napokon sluša jer perspektivan nije uspješan, znači imaš to nešto što bi moglo postati to nešto i sad te netko napokon shvaća ozbiljno što je super jer ženi koja ima 30 godina i prodaje bajke po Engleskoj trebalo je vremena da ju netko počne slušati i shvaćati ozbiljno", iskreno će Jelena.

Ova bivša novinarka ne samo da živi vlastitu bajku, već najbolje zna da su one itekako istinite. Zahvaljujući bajkama ne naučimo samo da zmajevi postoje - naučimo i kako se protiv njih boriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo