tko provocira, postane ručak / Kraj prijateljstva? Jarac Timur i tigar Amur se opasno posvađali, jarac jedva sačuvao živu glavu

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Početkom prosinca tigar Amur odbio je pojesti jarca Timura, posluženog kao tjedni obrok i između njih dvojice se razvilo neobično prijateljstvo

29.1.2016.
14:29
Screenshot
VOYO logo

Ruski tigar koji je postao slavan nakon što se sprijateljio s jarcem kojeg je trebao pojesti, na kraju ga je napao, ali ne i ozlijedio, objavila je u petak uprava safari parka na ruskom Dalekom istoku.

Image
tko se boji tigra još? /

Trebao je biti tigrova večera, no ovaj pametni jarac se umjesto toga sprijateljio s njim

Početkom prosinca tigar Amur iz safari parka Primorski, 70 kilometara od Vladivostoka, odbio je pojesti jarca Timura, posluženog kao tjedni obrok, i živio je u slozi sa životinjom koja ga je posvud slijedila i spavala uz njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u utorak su dvije životinje morali odvojiti.

"Ponašanje Timura krivo je za njihovu svađu. Zaletavao se u tigra rogovima i progonio ga, nije mu dao mira", objasnio je Dmitrij Mezencev, direktor ustanove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U jednom trenutku tigar to više nije mogao podnijeti i ščepao je jarca za grivu te odbacio daleko od sebe. Timur nije ozlijeđen, ali je doživio veliki šok", naglasio je Mezencev.

Kako bi podnio novonastalu samoću, park je odlučio oženiti jarca. "Nadamo se da će nam vlasnici koza ponuditi kandidatkinje. Mogu poslati i njihove fotografije", kazao je direktor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prosincu se Rusija oduševljavala prijateljstvom tigra Amura i jarca Timura koji su dane provodili šećući, promatrajući krajolik ili jedan drugog dugim pogledima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo