priča sa sretnim krajem / Kujica Sasha lavežom spasila obitelj od požara: 'Ona je heroina, dugujem joj svoj život'

Jedna ženka pit bulla spasila je svoje vlasnike požara koji je u noćnim satima zahvatio zgradu i proširio se stanovima

13.6.2018.
13:09
VOYO logo

Srcedrapajuća priča dolazi iz američke savezne države Kalifornije

Naime, jedna ženka pit bulla spasila je svoje vlasnike požara koji je u noćnim satima zahvatio zgradu i proširio se stanovima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnicu psa, Nanu Chaichanhdu, njezina je osmomjesečna Sasha probudila oko 22 sata. Sasha je cviljela i skakala po stražnjim vratima stana, pokušavajući upozoriti vlasnicu i njezinu kćer na vatru koja se počela širiti strahovitom brzinom.

Susjedni stan već je bio uništen, a vatra je opasno krenula prema njihovom objektu, no kujica nije imala mira i lajala je iz sveg glasa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mi bilo ni na kraj pameti da nas pokušava upozoriti na požar. Ustala sam se iz kreveta da provjerim što se događa. Otvorila sam vrata, a Sasha je utrčala u stan, ravno u spavaću sobu", ispričala je Chaichanhda za Daily Mail. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čim je vidjela što je posrijedi, žena je krenula prema spavaćoj sobi u kojoj je bila njezina sedmomjesečna kćer, no Sasha se već bila i pobrinula za nju. 

U trenutku kad je žena otvorila vrata sobe, kujica je izvlačila djevojčicu iz kreveta držeći je zubima za pelenu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujući Sashi, na vrijeme smo izašle iz stana i nazvale 911. Uzbunile smo i ostale ljude koji su se u tom trenutku nalazili u zgradi. Dugujem Sashi svoj život i život svoga djeteta. Ona je naša junakinja. Bez nje, vjerojatno se ne bi izvukle", ispričala je dirnuta Chaichanhda za Daily Mail. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, stan spomenute obitelji u potpunosti je uništen u požaru, no s obzirom na spomenute okolnosti, ipak možemo zaključiti kako je cijela priča imala sretan kraj. 

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo