Poslastica za fanove / Kultna serija Twin Peaks se vraća! Pogledajte kako će izgledati nove sezone

Image

Hit serija s početka devedesetih vraća se na male ekrane, a premijera je zakazana za 21. svibnja

14.1.2017.
14:04
VOYO logo

Kultna serija Twin Peaks redatelja Davida Lyncha vraća se na male ekrane, a dvosatna premijera zakazana je za 21. svibnja na američkoj televizijskoj mreži Showtime. Mreža je jučer, 13. siječnja, objavila i video teaser kojime se i nagoviješta atmosfera serije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fanovi serije će u video prepoznati glumca Kylea MacLachlana, koji je glumio FBI agenta Dale Coopera u prve dvije sezone serije. 

Nova sezona imat će 18 epizoda, a nakon premijere dvije jednostane epizode, odmah će online biti dostupne i treća i četvrta epizoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radnja serije se nastavlja 25 godina nakon istrage ubojstva Laure Palmer, a pokreće je FBI-jev pronalazak golemog dosjea s dokumentima o gradiću i samom slučaju, tajnim dokumentima i nalazima obdukcije.

Seriju su producirali i napisali David Lynch i Mark Frost, a glumačka postava je kombinacija bitnih starih likova s mnoštvom poznatih gostiju. Kyle MacLachlan i dalje glumi specijalnog agenta Dalea Coopera, a ostali su i Mädchen Amick, Dan Ashbrook i David Duchovny, ali ne i Lara Flyn Boyle, koja je odbila povratak. Nova lica su Naomi Watts, Michael Cera, Trent Reznor i drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Originalni serijal redatelja Davida Lyncha završio je 1991. godine, nakon samo dvije sezone. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo