nevjerojatna ljubavna priča / 'Ljubav je bila jača od smrti': Julijana i Franjo umrli u razmaku od sat vremena

Image
Foto: RTL

Nakon smrti svojih roditelja, sin Zvonko ispričao je njihovu nevjerojatnu ljubavnu priču

20.12.2018.
11:50
RTL
VOYO logo

Smrt osječkih supružnika, 79-godišnje Julijane i sedam godina starijeg Franje Majera, dokaz je da je doista moguće umrijeti od tuge. 

Naime, nakon 60 godina zajedničkog života preminuli su prošli tjedan istoga dana, u razmaku od nešto više od sat vremena. Franjo je preminuo u 8.15 sati, a njegova voljena Julijana u 9.30, i to na istome mjestu - u Kliničkom bolničkom centru Osijek, piše Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vječna ljubav i dupla prosidba

Kako je njihov sin Zvonko kazao, izgleda da je njihova ljubav bila jača od smrti. Ispričao je kako se njegovi roditelji nisu cijeli život razdvajali. 

Upoznali se još kao djeca kada su radili na polju, a nakon toga su otišli raditi u Njemačku. Odlučili su zajedno raditi i u Iraku nakon čega su se vratili u rodni grad. A kolika je bila ljubav jedno prema drugome pokazuje i to da je, iako dementan prije godinu dana, Franjo je svoju Julijanu zaprosio i to drugi put

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, svoju suprugu Franjo neko vrijeme nije prepoznavao, no jednaka je sloga, zadovoljstvo, sreća i ljubav vladala u domu Majerovih i tada, kao i godinama prije. U braku su dobili i dva sina koji su, već i sa svojom djecom, svakodnevno svjedočili nevjerojatnoj ljubavi Franje i njegove Julijane, piše Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo