Invazija giganata / Ljubitelje Lego kockica čeka pravi užitak: Zagreb će ugostiti najveću izložbu Lego modela

Image
Foto: izlozbakocaka.com
Image
Foto: izlozbakocaka.com

Izložba traje od 4. kolovoza do 30. rujna, a cijene ulaznice kreću se od 30 do 40 kuna

29.7.2018.
16:01
izlozbakocaka.com
VOYO logo

Potpuno nova, premijerna izložba s preko 100 najimpresivnijih maketa iz cijele Europe stiže na zagrebački Velesajam. Tamo će biti izložena od 4. kolovoza do 30. rujna, a cijena je od 30 do 40 kuna. 

Na više od 2.500 m² izložit će se najveće, najljepše i najspektakularnije konstrukcije. Invazija giganata glavna je tema Međunarodne izložbe modela od Lego kocaka, a podijeljena je u 12 tematskih područja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će ljubitelji ovih kockica moći vidjeti u pravoj veličini junake iz vrlo daleke galaksije, super heroje poput Spidermana, Iron Mana i Batmana te njegov Batmobile i još mnogo toga. Uz figure iz popularne kulture, pripremili su i modele iz svijeta umjetnosti, znanost, kulture i sporta.

Image

Međunarodne izložbe modela od Lego kocaka dolazi u Zagreb

Zona fikcije donosi svijet magije iz igara i filmovima, a za ljubitelje arhitekture pripremili su i modele koji povijesnih i suvremenih građevina. Ni ljubitelji robotike neće ostati zakinuti jer ih očekuje serija modela koji se pokreću korištenjem odgovarajućeg softvera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripremili su i edukativnu zonu koja omogućava razvijanje mašte i znanja uz igru. Najmanje čeka divna, veoma šarena i radosna zona bajki. Kroz neobičnu lekciju biologije možete vidjeti preciznu izgradnju osnovnih ljudskih organa, poput mozga i srca, kao i dišnih, probavnih i koštanih sustava.

A na posebno odvojenom području od 400 m2 Fun parka nalazi se Duplo zona, stolovi za igru s Lego kockama, prostor za stvaranje modela od ogromnih kockica i mnoge druge atrakcije. U Zagrebu možete "crtati" i "pisati" s kockama, a vozila koje će izgraditi djeca mogu skliznuti s rampe ili skočiti na posebne skakaonice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izložbu možete posjetiti od 4. kolovoza do 30. rujna. Cijene ulaznice kreću se od 30 do 40 kuna, ovisno o datumu i vremenu posjeta, a na slobodan ulaz imaju pravo djeca do 95 cm visine. Izložba je prilagođena korisnicima invalidskih kolica kao i maloj djeci u invalidskim kolicima. Vrijeme razgledanja izložbe je neograničeno (do kraja radnog vremena). Ovisno o vašem interesu, možete ostati na izložbi i do zatvaranja. Prosječno vrijeme posjeta iznosi oko 2 sata.

Detalje cijena možete naći OVDJE, a više informacija o samoj izloži OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo