neprocjenjiva reakcija voditelja / Maca lutalica uletjela u studio tijekom prijenosa uživo, voditelj dignuo profesionalnost na novu razinu

Kad je vidio mačku, prvo je bio iznenađen, no ubrzo je uspio prebaciti pozornost na neočekivanog četveronožnog posjetitelja

24.10.2016.
10:08
VOYO logo

Mačka lutalica stigla je naizgled niotkuda ravno u prijenost uživo turskog televizijskog programa 'Dobro Jutro Denizli' ranije ovog tjedan.

Reakcija TV voditelja Kudreta Çelebioğlua bila je neprocjenjiva. Kad je vidio mačku, prvo je bio iznenađen, no ubrzo je uspio prebaciti pozornost na neočekivanog četveronožnog posjetitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ne samo to, on je okrenuo cijelu situaciju u priliku da potakne ljude da udome i brinu se za zalutale mace. Profesionalnost je dignuo na novu razinu.

https://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2016/10/stray-cat-live-tv-news-turkey-7.gif

"Kao što znate, dolazi zima. Vani postoji mnogo životinja koje lutaju bez doma, a mi im trebamo otvoriti svoja vrata, nekako voditi brigu o njima", poručio je u eteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon govora, njegove kolege su dogodile upravo to - dale maci topli obrok i zagrljaj, a jedna od kolegica je čak usvojila mačku! Sada slavni mačić zove se Husnu, što znači 'ljepota' i uistinu voli svoj novi dom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo