nije sve onako kako se čini / Majka fotografirala kćer kako stoji na WC školjci pa se slomila kada je shvatila zašto je to napravila

Image
Foto: Facebook

Majka koja je fotografirala naizgled nevinu fotku svoje kćeri kako stoji na WC školjci, objasnila je zašto se slomila kad je shvatila što djevojčica radi

24.6.2016.
9:13
Facebook
VOYO logo

Stacey Feeley iz američkog Michigana je na svom Facebook objavila fotografiju svoje trogodišnje kćerkice koja se popela na WC školjku. 

"Fotografirala sam ju jer sam mislila da je smiješno i htjela sam fotografiju poslati suprugu da vidi što naša mala vražica radi", napisala majka. No u trenutku kad mi je rekla što radi, slomila sam se. Naime, djevojčica je radila vježbu koju je naučila u vrtiću, za slučaj da ostane 'zarobljena u toraletu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stacey je tada shvatila da njezina kći vježba skrivanje od napadača u slučaju da upadne u njezin vrtić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U tom trenutku, sva nevinost koju je imala moja trogodišnja djevojčica je nestala. Političari, pogledajte. Ovo su vaša djeca, vaši unuci, vaši praunuci i generacije koje dolaze. Oni će živjeti svoje živote i odrastat će u svijetu utemeljnom na vašim odlukama", napisala je Stacey, a zatim se osvrnula i na američke zakone o oružju. 

"Nitko ne misli da bi potpuna kontrola oružja spriječila kriminal, ali bi možda pomogla da se stopa kriminala smanji. Ako napravi razliku, već se isplatio", napisala je ova majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju poruku je završila riječima: "Ne pretvaram se da imam sve odgovore, čak ni dio njih, ali ako ne želite da vam djeca stoje na WC školjci, moramo nešto poduzeti!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo