još jedan skandal / Maradona optužio vlastite kćeri za krađu njegovih milijuna: pozvao pravosudne vlasti da jednu od njih strpaju u zatvor

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Proslavljeni argentinski nogometaš optužio je za krađubivšu suprugu Claudia Villafane i kćeri Dalmu and Gianninu

26.11.2017.
10:52
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Argentinska i svjetska nogometna legenda Diego Maradona optužio je dvije svoje kćeri da su mu ukrale 3,4 milijuna funti i prebacile na račun u Urugvaju te je pozvao pravosudne vlasti da jednu od njih strpaju u zatvor, piše britanski list Daily Mail.

Proslavljeni argentinski nogometaš optužio je za krađubivšu suprugu Claudia Villafane i kćeri Dalmu and Gianninu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj je ukradeni novac prebacila na bankovni račun otvoren u Urugvaju, a dio novca iskoristila je za kupnju nekretnine u Sjedinjenim Državama, tvrdi danas  57-godišnji Maradona. 

Njegov odvjetnik tvrdi da je 28-godišnja Giannina provela "nekoliko sati" u Urugvaju u kolovozu, dovoljno da ondje na svoj bankovni račun prebaci očev novac, piše španjolski sportski list Marca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se to pokaže točnim, ako na tom računu postoji novac kao što mislimo, nema druge nego da bude uhićena", rekao je odvjetnik.

Giannina je na optužbe oca i njegova odvjetnika odgovorila na Twitteru "Znaju gdje živim i mogu doći kad god požele" te je dodala "Oprostila sam mu ono najgore i tako ću učiniti i sada".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maradona, nekada ovisnik o kokainu, optužuje bivšu suprugu da je "mozak" cijele operacije krađe njegova novca. Claudia Villafane bila je s njime u braku od 1998. do 2003. 

Nekadašnji igrač klubova Barcelona, Napoli i argentinskog Boca Juniors, Maradona je prestao igrati nogomet 1997., a danas vodi nogometni klub Fujairah SC  u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo