star wars / Meteor ili svemirski brod? Vatrena kugla uhvaćena kamerom iznad Amerike

Spektakularna snimka objavljena je i na web stranici Američkog meteorskog društva, koje je privuklo toliko posjeta da je oborilo stranicu

18.5.2016.
7:59
VOYO logo

Sjajni meteor, koji se zapalio u Zemljinoj atmosferi, uhvaćen je na kameri automobila pripadnika policije iz Mainea koji su bili u jutarnjoj patroli.

Snimku je zabilježila automobilska kamera naredniak Tima Farrisa nešto prije 1 ujutro i objavljena je na Facebook stranici policijske uprave s hashtagom #StarWars.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad ne znate što ćete vidjeti dok ste na dužnosti. Narednik Farris pratio je promet dok je bio parkiran ispred centralne vatrogasne stanice i vidio je posjetitelje 'iz udaljene galaksije'. Meteor (ili svemirski brod) snimljen je kamerom oko 50 minuta poslije ponoći. Nadamo se da su posjetitelji prijateljski nastrojeni. Možda su to prijatelji Stephena Kinga koji su došli da ga posjete. Ko god da su, siguran sam da ćemo ih pridobiti jednom sočnom pitom", napisali su u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularna snimka objavljena je i na web stranici Američkog meteorskog društva, koje je privuklo toliko posjeta da je oborilo stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

​Do jutra je Društvo izvijestilo o 225 viđenja vatrene kugle, preko sjeveroistoka SAD, do Kanade i New Jerseyja, jer su očevici brzo postavljali svoje fotografije na društvene mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo