a doktora nema / VIDEO Milanović se pojavio s ozlijeđenim prstom: 'Često radim tuđi posao pa se osakatim'

Image
Foto: RTL

'To sam saznao tek kad sam si skoro otcvikario prst'

27.7.2022.
11:37
RTL
VOYO logo

Predsjednik Zoran Milanović viđen je i na otvorenju Pelješkog mosta za zamotanim malim prstom, a novinari su danas u Karlovcu dobili priliku upitati ga kako se ozlijedio.

"Sekač mesa. Ima kuharica u državnoj rezidenciji, ali ja često radim tuđi posao pa se onda osakatim", rekao je predsjednik smijući se. No, ubrzo mu je osmijeh nestao s lica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema liječnika tamo gdje ja idem. Zato jer financijska služba Ministarstva nije htjela potpisati. Počasna zaštitna bojna, postrojba koja odgovara meni i čijeg je zapovjednika Banožić huljski potjerao u mirovinu, i nećemo taj film gledati zauvijek, to neće tako proći, i tu ministarstvo treba biti na usluzi. Ali kad nešto treba platiti, predujam za liječnika i sanitetskog djelatnika, da budu na 5 metara od vrhovnog zapovjednika ili premijera, onda to neće platiti. Što sam saznao tek kad sam si skoro otcvikario prst", pojasnio je sad već pomalo ljutiti predsjednik.

Dodao je kako si je sam sanirao prst, a kad je stigao u Ploče pregledali su ga u vojnoj ambulanti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fućkaš ti moj prst, nisam se porezao prvi put. Ali to samo pokazuje koliki je Banožić nasilnik, kako se ponaša prema državnoj imovini… Dakle, to je njegovo. Ja ću naći sponozore, ima prekrasnih momaka u crnom…", poručio je i dodao za svaki slučaj da je ipak riječ o - metafori.

I bilo je tu još 'paljbe' po ministru Banožiću. Više pogledajte u videu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo