utjelovljuje izvanredan duh / Miss Piggy dobitnica feminističke nagrade: 'Uzbuđena sam, ali ne i iznenađena '

Image
Foto: YouTube Screenshot

Sackler Center First Awards dodjeljuje godišnje nagrade ženama koje su bile pionirke u nekom polju, a Miss Piggy utjelovljuje izvanredan duh, odlučnost i ustrajnost

5.6.2015.
9:53
YouTube Screenshot
VOYO logo

Filmska i televizijska diva, voljena Miss Piggy, dobitnica je feminističke nagrade za  doprinos društvu koju joj dodjeljuje Centar Elizabeth A. Sackler na svečanosti u četvrtak u njujorškom muzeju Brooklyn.

"Uzbuđena sam, ali iskreno, ne i iznenađena nagradom Sackler Center First", rekla je Miss Piggy prije svečanosti na koju je pozvan i njezin dugogodišnji obožavatelj i partner u televizijskoj seriji žabac Kermit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sackler Center First Awards dodjeljuje godišnje nagrade ženama koje su bile pionirke na nekom polju. Elizabeth A. Sackler, predsjednica centra za feminističke studije, teoriju i ženska pitanja u obrazloženju je rekla da Miss Piggy utjelovljuje izvanredan duh, odlučnost i ustrajnost te da je generacije svojih obožavatelja podučila kako prevladati zapreke.

Miss Piggy glumila je u popularnoj televizijskoj seriji lutaka 'The Muppet Show' koja se prikazivala od 1976. do 1981., a nastupila je i u filmovima među kojima je 'Muppets Most Wanted' (Muppeti u bijegu) iz 2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo